Az Aqua Europa Kft. az országban egyedülálló körülmények között termeli a kíváló minőségű karsztvizet, melyet szerződéses partnerének az Északdunántúli Vízmű Zrt.-nek ad át a lakosság és ipari fogyasztók felé történő értékesítés céljából. Engedélye kiterjed a víz palackozására is.

   A vízbázis víztermeléshez kapcsolódó gépi és villamos berendezéseinek tervezése, kivitelezése a korábbi tapasztalatok felhasználásával történt meg.

A vízbázis működtetése programozható, automatikus vezérléssel és villamos felügyeleti rendszerrel, PLC alkalmazásával optikai kábelen történő adatátvitel segítségével van megoldva, külszíni kezelő felügyeletével. A programozható vezérlés és a villamos felügyeleti rendszer feladata az ivóvíztermelő szivattyúk vízszállítási igényeknek megfelelően – automatikus üzemeltetése, a bányatérségek szellőztetését végző ventilátor működtetése és felügyelete, a transzformátor állomás működtetése és felügyelete továbbá a táróban lévő átemelő szivattyú automatikus üzemeltetése valamint felügyelete.

KALCIT
ARAGONIT

A vízminőség biztosítása:

    A föld alatt telepített, közvetlenül a szivattyúk után beépített automatikus vegyszeradagoló szivattyúk biztosítják, hogy a klór adagolás az elvárt biztonságos, szerződéses szinten valósuljon meg.

Ezen túlmenően mindkét víztermelési ponton a hozzá kapcsolódó szolgálati utasítás szerinti havi gyakorisággal vett vízminták, illetve azok akkreditált laboratóriumban történt vizsgálata biztosítja a folyamatos nyomonkövetést és az egyenletes, kíváló minőséget. Szigorú hatósági eljárás alapján természetes ásványvíz minősítéssel is rendelkezünk.

Aqua Europa kft.

Karsztvíz bázis

Kapcsolat

Aqua Europa Kft.
2386/19
2532 Tokodaltáró
Hungary

T: 33-555917
iroda@aquaeuropa.hu